Dus jij wilt een nieuwe
website of webwinkel ... ?

WAT WIJ DOEN

Creatief, transparant en korte communicatielijnen

Wij zijn een kleinschalig team die graag nauw samenwerkt met haar opdrachtgevers. Ons team bestaat uit programmeurs, een UX designer, een business consultant en een tester. Wij houden graag korte lijnen met elkaar en houden dagelijks contact over de kwaliteit en voortgang van projecten. Creatief bezig zijn is onze hobby en dit resulteert ook in ons werk.

Design

Voor elk uniek idee is er een unieke design nodig. Bij elke design focussen wij ons op de gebruiksvriendelijkheid en de boodschap die jij als bedrijf wil overbrengen.

Ontwikkelen

Of het gaat om een standaard oplossing of een uniek op maat gemaakte webapplicatie, bij ons is niets te gek!
Vindbaarheid van jouw website is belangrijk. Enkel een mooie website hebben voldoet niet meer. Ook hier kunnen wij jou bij ondersteunen!

PORTFOLIO

Het Haags Hulpkompas

Met de Gemeente Den Haag hebben wij intensief samengewerkt om het Haags Hulpkompas te ontwikkelen. Begin 2020 is de applicatie live gegaan! Het Haags Hulpkompas helpt kwetsbare Haagse burgers de weg te vinden binnen de complexe zorgwereld. Het is een Artificial Intelligent Chatbot, die elke dag een stukje slimmer wordt!

OUR PROJECTS

Awesome Works

Trotse leverancier van:

den-haag
sakara

Wat mogen wij voor u betekenen?

Of je nu volledig helder heeft wat je wilt hebben of nog hulp nodig heeft bij het uitwerken van uw concept, u kunt ons een berichtje sturen! Wij zoeken samen met u naar een gepaste oplossing waarmee uw dromen werkelijkheid kunnen worden!

U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op 06-58823403

Neem contact met ons op !